• BS16007_05
  • BS16007_06
  • BS16007_07
  • BS16007_09
  • BS16007_10
  • BS16007_11
  • BS16007_12
  • BS16007_17
  • BS16007_18
  • BS16007_03
  • BS16007_04

Het eerste idee voor een prachtig statig  woonhuis aan de rand van de nieuwe wijk Lage Heide in Dommelen. Door de smalle hoge ramen, steil dak, spitse uitbouwen en hoge schoorsteen doet dit ontwerp denken aan een petit chateau. Het bleek een schot in de roos voor de twee historici die er willen gaan wonen! De efficiënte plattegrond en slimme indeling bieden maximale verblijfsruimte voor dit jonge gezin. Bij de uitwerking en materialisatie streven we naar een energie-nul-woning. We maken hierbij gebruik van een nieuw bouwsysteem, zonne-energie en een slim ventilatiesysteem. Er komt geen gas aansluiting. Het wordt een eigentijdse duurzame woning in een stijlvolle architectuur.  BURO SEBILLE werkt aan dit project in een bouwteam met gespecialiseerde bouwpartners.