• Loijen_01
  • Loijen_03
  • Loijen_04
  • Loijen_05
  • Loijen_07
  • Loijen_08
  • Loijen_09
  • Loijen_11
  • Loijen_12
  • Loijen_15
  • Loijen_16
  • Loijen_17
  • Loijen_20
  •  

PATIOBUNGALOW LAGE AKKERS 1 , VALKENSWAARD

Op dit laatste lege perceel in een inbreidingslocatie op een van de meest gewilde buurten van Valkenswaard golden veel juridische beperkingen. Behalve het noodzakelijk volgen van die beperkingen heeft BURO SEBILLE zich onderscheiden door de woonwensen van de opdrachtgever te vervatten in een evenwichtige sober architectuur met een verrassende belevingswaarden van licht en ruimte.

Het gevelbeeld wordt bepaald door de sterke horizontale geleding van de bouwvolumes, entreeportaal in de voortuin en de terrasoverkapping in de ruime patio. Deze in hoogte ten opzichte van elkaar verschoven vlakken bieden passant en bewoner een dynamisch perspectief. Ook Ook de door de dag heen verschuivende schaduwen zorgen ervoor dat het sobere gevelbeeld toch altijd boeit en verrast.