De grote ontvangsthal van het gemeentehuis in Breda is nodig aan een actualisatie toe. BURO SEBILLE heeft hiervoor in samenwerking met Veldhoen+company een eigentijds en flexibel inrichtingsconcept opgesteld. De grote hal is opgesplitst in twee delen. De publieke zijde kenmerkt zich door de combinatie van overzichtelijke organisatie met een groot ledscherm aan de muur en informele ronde spreekruimtes die uitnodigen voor een persoonlijk gesprek en aandacht voor de klanten.

De andere ruimte staat ten dienste van de ambtelijke organisatie. Hier tref je board-, conference- en projectrooms. Maar ook het bedrijfsrestaurant, informele (net)werkplaatsen en een bedrijfscafé. De hal staat in verbinding met de reeds aanwezige luchtbruggen en is daarmee toegankelijk en beschikbaar voor de gehele organisatie.

BURO SEBILLE verzorgde het ontwerp en visualisatie naar de filosofie voor flexibele werkplekken van Veldhoen+company. Een vruchtbare en succesvolle samenwerking die zeker een vervolg gaat krijgen.