Bij een door BURO SEBILLE ontworpen en ingerichte loft in Valkenswaard hebben de bewoners gevraagd om de sfeer en stijl in huis door te trekken tot diep in de tuin.

De strakke moderne belijningen en materialisatie is duidelijk herkenbaar terug te vinden. Tegelijk zijn er twee intieme zitplaatsen gecreëerd direct bij de loft alsook een achterin de tuin. De loungeplek in de achtertuin is gecombineerd met een ruime berging en buitenhaard. Onzichtbaar weggewerkt in de groene hagen staan de kliko’s verscholen. Er is ook voorzien in een poort voor alles dat beter achterom komt.

De diepte van de tuin wordt ten volle benut door de lange lijnen van de waterpartij, de vijgen

bomen en de beukenhaag. Het perspectivisch beeld van de achterbouw wordt versterkt door de verhoogde ligging en de bloembak die de lange lijnen subtiel doorbreekt. Voor de beplanting is gekozen voor grassen die het hele jaar door groen blijven in combinatie met eenjarige bloemen.