• Hansa clinics boxmeer 03
  • Hansa clinics boxmeer 02
  • Hansa clinics boxmeer 01
  •  

HANSA CLINICS, BOXMEER

TIJDENS WERKZAME PERIODE BIJ EGM ARCHITECTEN WAS P.M. VAN SEBILLE EEN VAN DE ARCHITECTEN IN HET PROJECTTEAM. HANSA CLINICS BOXMEER MAAKT DEEL UIT VAN EEN NIEUW TE VORMEN INTERNATIONALE KETEN VAN INNOVATIEVE ZIEKENHUIZEN OP HET GEBIED VAN ONCOLOGIE. DE EERSTE KLINIEK KOMT OP DE HEALTH CAMPUS IN BOXMEER: EEN HOOGWAARDIG SCIENCE PARK. DE KLINIEK BESTAAT UIT TWEE DELEN, ‘CURE’ EN ‘CARE’; BEHANDELING EN VERBLIJF. DIT ONDERSCHEID KOMT OOK TOT UITDRUKKING IN DE ARCHITECTUUR: EEN ROBUUST EN SOBER GEBOUW VOOR DE BEHANDEL-FUNCTIES EN EEN VIJFTAL MEER KLEINSCHALIGE PAVILJOENS VOOR DE VERBLIJFSFUNCTIES. HIERTUSSEN BEVINDEN ZICH WINTERTUINEN, WAARDOOR HET COMPLEX ZICH ALS HET WARE OPENVOUWT NAAR HET OMRINGENDE LANDSCHAP.

DE CENTRAAL GELEGEN BOULEVARD VERBINDT ALLE BOUWDELEN EN VORMT HET RUIMTELIJKE HART VAN DE KLINIEK. ZO CREËERT HANSA CLINICS EEN OMGEVING WAAR DE HOOP OP EEN GENEZING ONDERSTEUND WORDT DOOR DE AANGENAME SFEER VAN HET GEBOUW EN DE PROFESSIONELE UITSTRALING VAN DE ORGANISATIE.