BURO SEBILLE werd gevraagd om mee te denken bij de renovatie en opwaardering van een prachtig landelijk gelegen villa. De villa functioneert als ontmoetingsplaats voor de hele familie. Het is een plek voor gezellig en intiem samenzijn, maar ook voor ondernemen, spelen en vrijetijdsbesteding. Het hele huis is georganiseerd rondom de royale leefruimte met openhaard en thuisbioscoop. Vanuit de ruime keuken met royale eettafel heb je overzicht over de voordeur, terrassen en het zwembad en poolhouse en ligt prachtig ingebed in de intieme landschapstuin.

Tegelijkertijd is voor alle gezinsleden en hun gezinnen een plek om zich terug te trekken. Dit geldt zeker ook voor de heer en dame des huizes; in de noordvleugel is een loft in de villa gecreëerd waar ze rusten en praten, slapen en loungen, maar ook kunnen ontspannen in hun spa met hamam, jacuzzi en stoombad. Sporten kan op de verdieping in de fitnessroom.

Het zwembad verbindt huis met poolhouse, waar men kan ontspannen in de zon, bij de haard of aan de bar. Binnen vind je ook de sauna’s, dompelbad en douche. In de kelder is een ontspanningsruimte gemaakt met bar, bowlingbaan, poolbiljart, wijnkelder en de verzameling bolides van de heer des huizes. Een blik op deze sportwagens wordt de bezoeker gegund vanuit de entree van het huis door de glazen huislift heen die alle verdiepingen met elkaar verbindt.